Hipster

Viete, kto je to hipster? Predstavte si drevorubača. Čo vidíte? Veľký silný chlap, zarastený flanelová otrhaná koseľa. A teraz si predstavte, že nie je veľký ani silný.

Nožičky má chudé ako záchodový pavúk. Rozmýšlate, kde zohnal ešte aj na také nohy obtiahnuté nohavice. Pomyslíte si, že určite nakupuje v oblečení pre ženy. Bohužial nie, taká je dnes
móda a tí, čo denne spravia viac ako 5 krokov smerov do kaviarne na tekvicové latté s raw koláčikom alebo nebodaj športujú a náhodou im z toho narastie sval sú odsúdení na nakupovanie nadrozmerného oblečenia. Odbočil som od témy. Tak, čo je to ten hipster? Hipster je niekto, kto je unikátny. Nosí staré oblečenie. Má okuliare. Čo najvačšie. Aj keď ich nepotrebuje Má iphone. Má macbook. Má startup. Pokiaľ možno, nie príliš úspešný, aby mohol mať další. Alebo ideálne ďalších 5 alebo 10. Aspoň je o čom debatovať pri tom latté. Uff, ešte, že pije latté. Predstavte si, že by pil pivo. Pri 30kg aj s topánkami by to mohol byť problém. Už im asi krivdím, veď dokonca pijú aj niečo, čo je skoro také silné ako pivo :) Sajder. Laicky: Jablčné pivo-víno. Sladké.

Zase som mimo tému. Nechcem čitateľa zmiasť. Obraz o hipsterovi nemá byť negatívny. Robia samé ušľachtilé veci. Čítajú knihy. Vraj. Minimálne sa v ich okolí zdržujú. Zlé jazyky hovoria, že ich používaju na podkladanie monitoru, aby bola ich chrbtička v správnej vyrovnanej polohe. Ale ja ako človek, čo prečital beletrie ako priemerný pravý nahadzovač do miesačky (ten hlavnejší, ak sú dvaja, lebo otáča kolesom, keď čapuje betón do fúrika). Fuha, ak toto číta nejaký hipster tak má asi pocit, že posledná veta bola v cudzom jazyku. Ale verím, že keď svojimi jemnými ručičkami naťuká do googlu fúrik a miešacka možno sa dostane aj k nejakému schematickému znázorneniu postupu tejto práce.